Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie: Próbowałem zrobić "proces car" w NCS Expert, po zmianie modułu tcu na tcu 1.5 żeby miec bluetootha i rozmowy glosowe, chciałem przywrócic auto do ustawien fabrycznych, wywala błąd COAPI-2000

7149a56da7c88bb4med.jpg

z tego co wyczytałem na niemieckim forum mam albo za stare albo zbyt nowe pliki SP-Daten. sciagam V60.1 na próbę. Jeżeli macie linki do jakichś starszych V50 albo jeszcze starszych to bede bardzo wdzięczny o link.

Drugi błąd wywala mi przy module SHZH COAPI-2020

089e79260206049cmed.jpg

Niestety na temat tego błędu nic nie znalazłe i bardzo proszę o pomoc. Próba kodowania nie idzi przy próbie odczytu zawartości modułu wali ten bład. Dodam że moduł webasto był w naprawie. przed naprawą w ogóle nie miałem go w drzewie sterowników. teraz pokazuje mi taki właśnie błąd. Może spotkał sie ktoś z podobnym błędem nie koniecznie w tym module? Ogólnie chodzi mi o to z czym związany jest ten błąd?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...