Skocz do zawartości

Proszę o pomoc - 330d oceńcie czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem pirwszy raz na tym forum.Chciałbym kupić BMW330d.Juz troszke czasu poszukuje tego autka i spodobal mi sie pweny egzemplarz.Czy ktos wie cos na jego temat?Czy jest to rozsądna cena?Oraz czy przy kupnie jak pojadę na śćieżkę diagnostczną bo potrzebuje pomocy racjonalnie ocenia stan autka?Podaje link prosze o odpowiedzi

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=5649963&id_region2=6&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&marka=BMW&model=330&id_region=0&z_dnia=-1&f_typ_silnika=diesel&rok_produkcji_do=2000&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&nr=6&key_unique=92e2f51d39983faaf0b91c9d8e3439e5

Drugie ogłoszenie:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1667892

Opublikowano
[...]Chciałbym kupić BMW330d.Juz troszke czasu poszukuje tego autka i spodobal mi sie pweny egzemplarz.[...] ?Czy jest to rozsądna cena?Oraz czy przy kupnie jak pojadę na śćieżkę diagnostczną bo potrzebuje pomocy racjonalnie ocenia stan autka?

Moim zdanien jesli samochod byl sprowadzany to ta cena jest na granicy realnosci. Albo ubylo mu kilometrow, albo ma jakas przeszlosc zwiazana z naprawami blacharskimi. 41500 to ponad 10000eur wiec porownaj wyniki wyszukiwania z np.: mobile.de samochdow o podobnym wyposazeniu, stanie licznika i zobaczysz ze ceny tez oscyluja okolo 10k euro. W takim razie sprzedawca "opyla" po kosztach? Nie sadze.

Pozdr.

K.

================================================

Cokolwiek robisz zrób to dzisiaj bo jutro może być za poźno

Opublikowano
wedlug mnie auto bylo jednak robione. Zwroc uwage na kolor kloszy kierunkowskazow, z tylu pomaranczowe, z boku rowniez, z przodu biale. Z tego wniosek ze przednie byly wymieniane. Ja swoją szukalem dobre pol roku i duzo sie naogladalem takich kolorowych swiatel. Choc nie mowie ze to auto jest zle, moze bylo to tylko delikatne uderzenie, ale masz juz cos do myslenia. Co do ceny-jest dosc atrakcyjna, ale moze wynika wlasnie z tego ze bylo klepanie.
Opublikowano

jezeli faktycznie ktoś jest zaintetresowany to trzeba auto zobaczyc osobiście. Na zdjęciach wygląda faktycznie ciekawie.

Jeżeli chodzi o samochody ,,po dzwonie" to wszystko zlależy, np. w styczniu miałem lekką stłuczke do wymiany zderzak błotnik i reflektor. Sprawne oko wykryje że był po wypadku kupujący może pomyślec że auto cztery razy dachowało.

150 kucyków pod maską!