Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem zmieniłem kiedyś radio na takie samo jak miałem profesional radio normalnie grało aż nagle pewnego dnia przestało działać jeździłem po elektrykach i mówili ze wzmacniacz zamówiłem i nadal cisza w głośnikach muszę radio zakodować czy wina po innej stronie leży i jak dzisiaj patrzyłem na wtyczkę do wzmacniacza i dotykałem probówka to zero prądu na włączonym zapłonie

Pozdrawiam

Opublikowano
sprawdź bezpieczniki w radiu i w skrzynce a jeżdzenie po wróżbitach i wróżkach sobie odpuść
Opublikowano

Sprawdzałem już nie raz niby wszystko git patrzyłem z tylu to na wtyczce do wzmacniacza brak prądu i na module mulf tak samo jak wyciąłem wtyczkę w którym idzie światłowód to swieci się na czerwono i nie wiem czy tak ma być czy coś gdzieś robi zwarcie

Radio wszystko działa fal szuka swieci się normalnie ale brak dźwięku na stacjach aux i cd