Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, pisze gdyż w całym Internecie nie mogę znaleźć podpowiedzi do usterki A mianowicie tak :

Posiadam bmw e65 3,6 735i , jakieś półtorej miesiąca temu przestała działać wszystko w kierownicy,

-Tempomat nie ragóje

-Wycieraczki również (po kliknięciu przycisku do automatycznego włączania wycieraczek przy opadach deszczu zapala się światełko że jest włączone lecz I tak nie dziala)

-Kierunkowskazy jak i swiatla długie by działały trzeba trzymac manetka gdyż po opuszczeniu się wyłącza

-multimedia nie dziala.

Bledy jakie występują to:

-Czujnik konta skretu.

-Brak komunikacji z grupa przekaznikow w kolumnie kierowniczej.

--Pali się kontrolka trakcji.

Wszyscy piszą że to modul szl (kombajn) I też tak myślałem od znajomego wziąłem całą modul szl wraz z manetkami I tasma przełożyłam jego sprawny do mojego zakodowalem I nic się nie zmieniło problem ten sam A żeby było śmieszniej mój modul założyłem do niego zakodowane I u niego wszystko dzialabez zarzutu co może być przyczyną zbierznosc zrobiona bezpieczniki sprawdzone

Pomocy;(

Opublikowano
jesli masz kolege z dawca czesci podmien tasme kierownicy tu masz filmik
:wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>