Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie jestem szczęśliwym posiadaczem od roku już androida 4gb ram w moim BMW ale problem pojawił się dzisiaj kiedy w tomtom próbuje pobrać mapę Europy 8gb to bardzo wolno idzie sprawdzam szybkość internetu z tego samego wifi w telefonie pokazuje ponad 80mb a w androidzie BMW 120kbs....:((( nawet nie jeden Mb i efekt jest taki ze jak resetuje urządzenie prędkość podskakuje do 12mb/s i po minucie znowu między 50-120km/s wiecie o co tu chodzi wszystko już co mogłem z tego androida usunąłem
Opublikowano
Android wersja 9 a model rk3399 już wysyłam filmik z YouTube jak to u mnie wyglada modem mam 2 metry od auta specjalnie tak podłączyłem a prędkość 170km\s dwie godziny włączone auto pod domem żeby to mogło się ściągnąć i stoi na 18% cholera zaraz mnie jasna strzeli grrrrr
Opublikowano

Wejdź w sactory setings i sprawdź wersję mcu.

Masz urządzenie PX6.Aktualizacje robi się z pendrive

A mała prędkość pobierania moze jest po stronie serwera

Z którego ciągniesz mapy.

Zatrzymaj pobieranie i wtedy sprawdź prędkość

Opublikowano
Na szczęście zresetowałem router i jakoś poszło. Czy mogę jeszcze zapytać skąd pobrać aktualizacje? Czy opłaca się zmienić z androida 9 na androida 10?
Opublikowano
Dziękuje bardzo za odpowiedz :) wiesz chodzi mi o to czy jak zainstaluje 10 to czy czasem całe urządzenie jakoś nie zwolni jak wszystko po aktualizacji :D