Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mój problem polega mianowicie na tym ze silnik gdy odpalam pracuje równo , nie ma jakiś niepokojących oznak wszystko odbywa się normalnie , podczas jazy na autostradzie również nie ma żadnych problemów , problem przeważnie pojawia się w mieście gdy silnik jest rozgrzany , gdy stoję na światłach i próbuje ponownie ruszyć zapala się check engine silnik przechodzi w tryb awaryjny dostaje dziwnych wibracji po czym gaśnie , po ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy kolejne światła i ta sama sytuacja ,czasami pojawiał się błąd oleju miał ktoś podobna sytuacje?? Myślicie ze to panewki ?? Pacjent Bmw e 65 3.0 d
Opublikowano
chciales chyba napisac wtryski nie panewki :think: podlacz kompa i wszystkiego sie dowiesz po co wrozyc z fusow :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano
Miałem na myśli panewki ponieważ pojawił się problem z ciśnieniem oleju , ale myśle ze twoja diagnoza jest bardziej trafna bo występuje również dymienie z wydechu przy gwałtowny dodaniu gazu , dzięki za szybką odpowiedz jeśli uporam się z problemem dam znać
Opublikowano
poszukaj jakiegos ziomka z inpa badz disem i bedziesz mial czarno na bialym bedziesz wiedzial za co sie zabrac :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam czy rozwiązałeś problem ,jeśli tak to napisz w czym był problem i co zrobiłeś , też mam taki problem w swoim samochodzie.