Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś się spotkał z zablokowanym pilotem w stacyjce w bmw e90 i ma pomysł co mogło sie posypać? Problem zacząl sie gdy pilot był już w stacyjce i kliknąłem przycisk do odpalenia samochodu. Pojawiły sie na chwilę wszystkie kontrolki na desce i nagle wszystko zgasło po czym samochód nie chciał odpalić. Próbowałem wyjąć pilot ale był już zablokowany, aktualnie wyjąłem całą stacyjke wraz z pilotem. Pilot udało się wyjąć ale wkładka w stacyjce wygląda dalej na wcisniętą. Nie moge odpiać aku aby zresetować samochód bo od tamtej pory pilot przestał otwierać samochód. Jedyna możliwość otwarcia samochodu to włożenie kluczyka w zamek co otwiera tylko kierowcy drzwi.
Opublikowano
Miałem podobnie jak mi klema minus spadła z aku. Musiałem wskakieać przez środek auta do aku, bo bagażnik elektryczny zamek i właśnie klucz stanął i nie szło wyjąć.