Skocz do zawartości

Kodowanie - Muzyka z telefonu przez Bluetooth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam taki przypadek że w Bmw f01 jest możliwość podłączenia telefonu przez Bluetooth do samochodu i rozmowy działają wszystko jest okej. Natomiast jak wejdę w Media to nie mam możliwości włączenia muzyki z telefonu. Mam tylko opcje Radio, USB AUX.

Wydaje mi się że powinna być jeszcze Pamięć wewnętrzna oraz Bluetooth :D

Jakis pomysł może jest coś w kodowaniu nie tak ustawione? Ogarniam e-sys i Iste

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam serdecznie, mam taki przypadek że w Bmw f01 jest możliwość podłączenia telefonu przez Bluetooth do samochodu i rozmowy działają wszystko jest okej. Natomiast jak wejdę w Media to nie mam możliwości włączenia muzyki z telefonu. Mam tylko opcje Radio, USB AUX.

Wydaje mi się że powinna być jeszcze Pamięć wewnętrzna oraz Bluetooth :D

Jakis pomysł może jest coś w kodowaniu nie tak ustawione? Ogarniam e-sys i Iste

jeśli w aucie jest zamontowana duża nawigacja NBT to jest możliwość aktywacji streaming audio lub jeśli mniejszy ekran to pojazd musi posiadać moduł COMBOX(sterownik bluetooth z większą możliwością funkcji niż zwykłe bluetooth)

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html