Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Mam problem ze swoim bmw. Podłoga kierowcy oraz pasażera za nim jest całkiem mokra. Nigdy nie było z tym problemu. Na drzwiach sucho. Jedynie jakieś niecałe dwa tygodnie temu rozpuściła mi się 1kg paczka lodu w bagażniku. Nie było bardzo mokro. Możliwe że ta woda z kostek lodu jakoś przeszła na podłogę kierowcy?

Z ostatnich napraw to 3 tyg naprawa łożyska kompresora klimatyzacji bo wydawało okropny dźwięk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odpływy szyberdachu, Odklejenie maty na drzwiach. Sprawdź też czy przy siłownikach maski nie masz zapchanych odpływów. Ciekną też tylne lamp. Tą drogą przez profile woda może się dostać do kabiny. To możesz sprawdzić wyjmując korek pod autem. Są lo obu sronach od przodu tylnego koła. Wieżdzając tyłem na krawężnik, dasz radę je wyjąć. Mi się udało.

Link do opisu:

https://www.babybmw.net/forum/viewtopic.php?t=36211

Opublikowano

Szyberdachu brak, kratki przy siłownikach maski prawie czyste ale wyjąłem je i oczyscilem na wszelki wypadek. Przy tylnych lampach sucho i od środka gdzie żarówki się wymienia też.

Zapach takiej brudnej wody.

Opublikowano
A czy jest możliwość żeby jakoś od kół lub od spodu się dostawała? W teorii na całej długości jest osłona