Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, mam problem, ponieważ światła potrafią się włączyć same. Mam lampy Xenon Bosch (dokładane) i od jakiegoś czasu mam problem ze znikającym prądem z mojego auta. Jakiś miesiąc temu wychodząc ze sklepu zauważyłem że moje BMW włączyło sobie światła.. i zaraz jak podszedłem bliżej to same zgasły (to było dziwne :D).A dzisiaj coś rozładowało Aku w nocy i nie mogłem rano odpalić. Pewnie znowu się same włączyły w nocy i rozładowały Aku. Miałem taki przypadek już chyba 3-4 razy, gdy same się włączały. Lampy mam założone od 5 lat i nigdy wcześniej nie było takiego problemu. Proszę o pomoc, pozdro
Opublikowano
Wiązki masz oryginalne czy coś dokładane było/przerabiane?

Ringów nie dokładałeś?

Jak wszystko w oryginale zacząłbym od modułu świateł...

Wiązki z tego co pamiętam wszystko oryginalne zostało, włożyłem tylko lampy i podpiąłem tak jak było. Mam ringi, myślisz że to przez to? Lampy jak i ringi mam już ponad 5lat (ringi wymieniałem już jeden raz, bo się powypalaly) i wczesniej tak się nie dzialo. Od 2-3 miesięcy mam problem z tymi się swiatlami.