Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Z adaptacją nie pomogę, ale już po tym jak zregenerowałem swój stabilizator w swiatregeneracji.pl natkąłem się na fejsie na człowieka ze Skierniewic, CAR SOS Bogadan Wieteska 505 601 713, który reklamował się, że potarfi zregenerować stabilizator za sporo taniej. Nie wiem ile w tym prawdy, ale chyba warto zapytać.

Sam rok temu straciłem sporo czasu próbując potanić imprezę regeneracji cieknącego stabilizatora, aż w końcu po zużyciu 3 puszek oleju poddałem się.

Jeśli ktoś skorzysta z usług to czekam na informację zwrotną.

Edytowane przez mpalusz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam mieszane uczucia jezeli chodzi o swiatregeneracji. Zakupilem u nich pompe DD po regeneracji do f10 (wlasna musialem odesłac inaczej nie zwrociliby kaucji) pompa zaczela ciec po jakos roku od montażu. Problem w tym ze gwarancja nie istnieje mimo ze na stronie pisza ze 2 lata. Albo sciemniaja, albo przestaja odbierac telefon (jak sie dzwoni z tego samego za duzo razy :mrgreen: albo wmawiaja ze jednak jest tylko rok a nie dwa albo przestaja w koncu odpisywać na maila.

🙃🙃

Opublikowano

Witam Panowie, dysponuje ktoś fotkami jak taki stabilizator jest zbudowany w środku? wiadomo na czym polega ta regeneracja?

Mój przedni stabilizator się nie tyle poci co mam wrażenie że ma przecieki w środku pomiędzy komorami i jest zapowietrzony bo ma sporo luzu, a przedni stabilizator powinien się niby sam odpowietrzać.