Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie o zamek centralny.Mam e30 93rok touring z centralnym zamkiem na kluczyk.Chce załozyc centralke do zamka aby otwierac go na pilota i nie wiem czy jest on sterowany masą czy plusem?Prosze o pomoc.

Pzdr.Prosiak.

Opublikowano
niestety ale z tym bywa roznie raz plusem raz masa najlepiej zdejmij boczek od kierowcy i sprawdz kontrolka podpiunasz sie pod mase i kujesz wszystkie przewody powinie na którys przewodach sie zamknąc i otwierać jesli nie to podpinasz kontrolke pod plus i powtarzasz czynność Mozesz jeszcze sprobowac bezposrednio przy module centralnego zamka znajduje sie on z lewej strony z przodu dokładnie pod głosnikiem jesli jeszcze nie kupiłes alarmu to kup z modułem centralnego zamka koszt 120zł wzwyż lub samo sterowanie centralnego zamka też musi mieć moduł centralnego zamka koszt 70zł wzwyż
Opublikowano
W sedanie klapa z tyłu steruje minusem, można znajść od niej przewody i tam się podłączyć.Ps. nie wiem jak w touringu to wygląda :?:

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg