Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z centralnym zamkiem z pilota. Z konsoli środkowej zawsze działa. A z pilota raz tak, raz nie. Czasami jak nie działa wystarczy otworzyć bagażnik ręcznie, lub drzwi i zaczyna działać, ale nie zawsze. Sprawdzone na dwóch pilotach 100 % sprawnych. Wygląda to tak jakby coś nie do końca stykało jak trzeba i jak dostanie jakiś impuls to zaczyna. Wymieniam już moduł komfortu, wzmacniacz anteny, sprawdziłem masę koło fotela pasażera i dalej nic. Macie jakieś pomysły co to może jeszcze być :roll:? Pozdrawiam.
Opublikowano
Dodam, że mam wrażenie, że jak nie działa centralny zamek z kluczyka to auto czyta jakby miało włożony kluczyk w pętle stacyjki. Myślę tak , ponieważ jak nie działa centralny z pilota to wystarczy, że odepne kostkę pętli stacyjki i włączę zaplon, wyłącze i znów działa centralny, sprawdzone 100% zawsze tak jest, do tego doszedłem i nie wiem co dalej.