Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Aktualnie w swojej e91 posiadam mapy: Road Map Europe Premium 2011. Pobrałem nowe mapy Road Map Europe WEST Premium USB 2020-2 na komputerze, rozpakowałem je oraz przerzuciłem na pendriva 32 GB, udało dostać mi się niezbędny kod do aktywacji, niestety kiedy wkładam pendriva do gniazdka USB brak jest jakiejkolwiek reakcji w samochodzie, nie wyświetla żadnych komunikatów ani opcji na ekranie (nawigacja profesional). Proszę o pomoc.

Pozdrawiam!

Opublikowano
mapy pobrałeś odpowiednie do swojej navi? pendrive na fat32?

Pendrive jest ustawiony na fat 32, map które posiadam w navi to Road Map Europe PREMIUM 2011, pobrałem aktualnie Road Map Europe WEST Premium USB 2020-2.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie pamiętam jak było w e91 masz tylko jedno wejście USB w podłokietniku czy też w schowku?
Opublikowano
nie pamiętam jak było w e91 masz tylko jedno wejście USB w podłokietniku czy też w schowku?

Mam tylko 1 wejscie w schowku

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak wrzuciłeś je na pendriva? Nie mogą być w żadnym katalogu typu "mapa" czy "1234" mają być bez folderu. Dwa pliki chyba i dwa katalogi.