Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

interesuje mnie ten model https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x1-m-pakiet-x-drive-190km-led-hud-aktywny-tempomat-fv23-full-ID6Da4Bj.html mam nawet proformę ale jeden z banków odmówił mi współpracy z tym Panem...

może ktoś już go oglądał i podpowie czy brnąć dalej w to auto bo sprawdzenie w serwisie bmw cz-wa będę mógł się zjawić w przyszłym tyg chyba ze komuś to zlecić...

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam tego sprzedającego. Sprzedany przez niego samochód, który wziąłem w leasing, a który był na otomoto wystawiony jako „bezwypadkowy” okazał się mieć bardzo poważne wady ukryte, wg opinii rzeczoznawcy zagrażające bezpieczeństwu podróżujących autem. M.in. uszkodzona podłużnica oraz uszkodzenia innych elementów blacharsko-lakierniczych z prawego przodu pojazdu, ponowny montaż poduszek po aktywacji (posklejane taśmą kurtyny i airbagi), zaślepienie niepoprawnego działania uszkodzonego (zużytego) systemu pirotechnicznego odłączającego akumulator w razie wypadku za pomocą rezystora, a także szereg innych wad ukrytych wskazujących na bardzo poważną szkodę. O żadnej z wyżej wymienionych wad sprzedający oczywiście mnie nie poinformował.

Sprawa toczy się od kilku miesięcy i brak jest ze strony sprzedającego woli do sensownego, polubownego załatwienia sprawy. Na dniach zamierzam opisać całą sprawę ze szczegółami, tak żeby nikt inny się już nie naciął…

Ogłoszenia z jego działalności są wystawiane na otomoto z lokalizacją Częstochowa i w okolicach, a telefon, który publicznie podaje w ogłoszeniach to 601765411 ( 601 765 411 ).

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Coś w tym może być bo 44tys.km przebiegu zapisane w ASO już ponad rok temu. Z jakiegoś powodu musiał stać...