Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrał Apolinary Bartnicki w BMW dixi - jedyne przedwojenne auto na rajdzie. Poza tym nie było BMW poza moją szóstką która nie była uczestnikiem.

Poza tym że cewka postanowiła mi upiększyć komorę silnika (objeżdżałem próby sportowe i się przegrzała nieco :? )to wszystko było w porządku. Jak będę miał filmik z jednego z moich przejazdów to oczywiście wrzucę.

III Okręgówka ma się odbyć w Płocku organizowana przez kogoś innego i chciałbym się na nią przejechać. W związku z tym szukam sponsora :)

Opublikowano

Nie miałem aparatu, no i czasu na zdjęcia, dlatego jestem zdany na kolegów, którzy robili zdjęcia i może upublicznią.

http://img1.putfile.com/thumb/9/26809051312.jpg

Mam za to szkic prób SZ1 - kwiatek i SZ2

Kwiatek okazał się trudniejszy, niż się spodziewałem co zaowocowało taryfą(za pomylenie trasy) dla bodajże 68 % załóg,

SZ2 to była typowa próba na za.. na szybką jazdę. Naprawdę można było się rozpędzić no i duża ilość miejsca na dole tej ósemki pozwalała na bardzo widowiskowe przejazdy i różne techniki :)

Opublikowano

Też byłem zdziwiony, że tyle osób się przejechało na kwiatku, może dlatego że był bardzo ciasno zestawiony no i nie po kolei te płatki :)

A liczenie..... Zawsze są zażuty że za wolno, ale to stało się standardowe i już nikt na to nie zwraca uwagi, choc jednak widzę że nie

chyba że chodzi o coś innego to chętnie wyjaśnię,a jak nie będę w stanie, to zapytam i wyjaśnię.