Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich abrdzo serdecznie.

pacjent to BMW e90 330i 2005r.

Mam maly problem z konsola otwierania szyb u kierowcy, a mianowicie to on w ogolnie nie dziala, oprocz zmiany pozycji lusterek.

kazda szyba z kluczyka sie otwiera i zamyka bez zadnego problemu tak samo kazda szyba otwiera sie ze swojego przelacznika oczywiscie oprocz kierowcy.

Wymienilem juz cala konsole u kierowcy lecz na drugiej jest ten sam problem zadnych komunikatow na kompie nie widac jak i zadne bledy w aucie na desce nie wyskakuja.

Czy mial ktos podobny problem lub jest jakas dobra duszyczka ktora wie jak ten problem rozwiazac?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

bezpiecznik caly w weekend rozbiore drzwi i zobacze jak wyglada ta wtyczka przy mocowaniu drzwi.

wie ktos moze jak sprawdzic czy modul komfortu jest sprawny?

Opublikowano
FRM dałby błąd na kompie.

Nie koniecznie u mnie był walnięty moduł co prawda konsola kierowcy działała ale gdy chciałem otworzyć szybę musiałem klikać z 30x żeby otworzyła się na maxa to samo z zamknięciem. Błędów na kompie brak.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk