Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja kupilem najtanszcze nowe juz 2 lata i wszystko super.Nie bylo problemow z pasowaniem itp.Pamietac tylko trzeba by na rantach zabezpieczyc dodatkowo .Pozdro
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
Opublikowano

jak to jest z tymi błotnikami z allegro już ocynkowanymi za + - 130zł? jest problem ze spasowaniem czy raczej wszystko gra? :roll:

zastanawia mnie też czemu w niskich cenach oferowane są błotniki z malowaniem np błotnik pomalowany na wybrany kolor to +- 300zł (błotnik w cenie....)

gdzie normalnie lakierowanie blotnika kupionego to te 350-400zł..

Opublikowano
Dokładnie mam niedaleko zakład co maluję profesjonalnie byłem spytać jaka cena by była na 1 stronę to błotnik sam koło 200zl malowanie wraz z zabezpieczeniem 400 także 600 zł też sam nie rozumiem Cemu na allegro mamy po 250 300zl z pomalowanym elementem całość za tak niska cenę...
Opublikowano
Także jeśli ktoś ma pojęcie na ten temat co polecacie dać 600zl zrobić to u specjalistycznego lakiernika co firma naprawia auta od 30lat czy zamawiać błotnik na allegro za 300zl pomalowany i dać im do założenia?