Skocz do zawartości

Poszukuję błotników przód e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szukam błotników oryginały e46 polift sedan 475 black Sapphire metalic przód ktoś coś wie? pisac zależy mi na dobrym stanie.
Opublikowano
Ja kupilem najtanszcze nowe juz 2 lata i wszystko super.Nie bylo problemow z pasowaniem itp.Pamietac tylko trzeba by na rantach zabezpieczyc dodatkowo .Pozdro
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
Opublikowano
  • Autor
Z kad brałeś jakąś stronka ile cię wyszło cenowo?
Opublikowano
  • Autor
Kupywales już z malowaniem? CYm zabezpieczales walnij jakąś fotkę tych blotniczkow jeśli możesz pozdrooo
Opublikowano

jak to jest z tymi błotnikami z allegro już ocynkowanymi za + - 130zł? jest problem ze spasowaniem czy raczej wszystko gra? :roll:

zastanawia mnie też czemu w niskich cenach oferowane są błotniki z malowaniem np błotnik pomalowany na wybrany kolor to +- 300zł (błotnik w cenie....)

gdzie normalnie lakierowanie blotnika kupionego to te 350-400zł..

Opublikowano
  • Autor
Dokładnie mam niedaleko zakład co maluję profesjonalnie byłem spytać jaka cena by była na 1 stronę to błotnik sam koło 200zl malowanie wraz z zabezpieczeniem 400 także 600 zł też sam nie rozumiem Cemu na allegro mamy po 250 300zl z pomalowanym elementem całość za tak niska cenę...
Opublikowano
  • Autor
Także jeśli ktoś ma pojęcie na ten temat co polecacie dać 600zl zrobić to u specjalistycznego lakiernika co firma naprawia auta od 30lat czy zamawiać błotnik na allegro za 300zl pomalowany i dać im do założenia?