Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, potrzebuję pomocy odnośnie połączenia Spotify via USB do BMW 730 z 2014 roku, media MN-003.013.001, telefon TN-003.255.080, poszerz. HN-003.255.080. Problem polega na tym że przy połączeniu przez Bluetooth słychać Spotify z głośników auta, ale mam do dyspozycji jedynie poprzedni/następny utwór; natomiast przez połączenie USB w ogóle nie mam dźwięku. W żaden sposób nie jestem w stanie wyciagnąć w systemie samochodu list odtwarzania, bibliotek, itd. Nie mam ikonki Spotify. Jak sobie z tym poradzić? No zawzięłam się ;)
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie, potrzebuję pomocy odnośnie połączenia Spotify via USB do BMW 730 z 2014 roku, media MN-003.013.001, telefon TN-003.255.080, poszerz. HN-003.255.080. Problem polega na tym że przy połączeniu przez Bluetooth słychać Spotify z głośników auta, ale mam do dyspozycji jedynie poprzedni/następny utwór; natomiast przez połączenie USB w ogóle nie mam dźwięku. W żaden sposób nie jestem w stanie wyciagnąć w systemie samochodu list odtwarzania, bibliotek, itd. Nie mam ikonki Spotify. Jak sobie z tym poradzić? No zawzięłam się ;)

Masz BMW Apps?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Masz BMW Apps?

Miałem takie same kłopoty.

Jeżeli wciąż nie rozwiązałaś problemu to podaję 100% rozwiązanie: NALEŻY ZAKTUALIZOWAĆ CAŁE PROGRAMOWANIE AUTA, A SZCZEGÓLNIE MEDIA/NAWIGACJA. U mnie walczyłem przez 2 miesiące, ale dopiero powyższe pomogło. Nie pomaga wyrywanie nowego oprogramowania dla telefonów ze strony BMW. Musi być PEŁNA AKTUALIZACJA.

UWAGA: Pełny dostęp do menu Spotyfy będziesz mieć TYLKO przez aplikację z poziomu Conneted Drive lub w menu Multimedia i tylko przy podłączeniu USB/ Snap in. Przy połączeniu przez USB/Snap in ale bez aktywacji aplikacji w aucie lub przez Bluetooth masz wyłącznie dostęp do nazwy utworu, obrazku płyty i zmiany utworów przód/tył.

W nowszych BMW masz dostęp do menu Spotify także przez Bluetooth lub USB.

George Wind