Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam co to moze byc.Cisnie pompy paliwa na listwie 3.7 bar.Auto staje z braku paliwa ktore zalego po lewej stronie.Jest tam w tej chwili jakies 13 litrow.Juz dwa razy zalewalem auto z kanistra jednak cale paliwo z prawej komory jest przepompowywane do lewej bo widzie to w tescie nr 6. Oczywiscie sprawdzilem wszystko fizycznie i plywaki pokazuja faktyczny stan.Kiedy lewa 15 a prawa 0.Ile musze natankowac paliwa zeby przestalo napełniac lewą komore?/Co sie moglo schrzanic skoro pompa paliwa ok.Wiem ze w tej drugiej grodzi za kierowca jest plywak i jakis bialy element zanurzony w paliwie.Ale tam chyba nie ma sie co zepsuc.Uprzedzam pytanie od droznosc wezyka ktory przechodzi z komory do komory.JEST DROZNY.Chodzi o e46 seda z 2004 .To sie zaczelo nie dawno.

https://drive.google.com/file/d/12nNrymVN7InOR0E1VSRcyXE8GaHQMuB0/view?usp=sharing

Ten element jest w lewej czessci zbiornika.Czy to jest winowajaca?

Edytowane przez overbreaker
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciśnienie jest odpowiednie, przyczyną problemu zapewne jest pompa ssąca strumieniowa 16146755880. Popraw tytuł - dopisz 318i n42 czy n46, zależy co masz.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Ciśnienie jest odpowiednie, przyczyną problemu zapewne jest pompa ssąca strumieniowa 16146755880. Popraw tytuł - dopisz 318i n42 czy n46, zależy co masz.

Ale co tam moglo sie schrzanic.Mialem te czesc w ręku.Tam jest tylko jakas ssawka,zwęzka Venturiego.A moze to wina słabego cisnienia POWROTU paliwa.Zdaje mi sie ze naprawde powolutku leci i nie ma sily alby zassac paliwo z lewej komory.Jesli powrot jest stłumiony to czy moze to byc wina fitlra paliwa?/