Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Od niedawna jestem posiadaczem Bmw e46 2.2 i 2003r sedan. Od samego początku centralny zamek nie działał. Otwieranie z kluczyka. Oczywiście po otwarciu drzwi kluczem wszystkie się otwierają

A bagaznik musze za każdym osobno otwierać na nowo. Wymieniłem sobie radio na inne i wszystko działa chyba normalnie. Prócz tego centralnego zamka no i mam problemy z klima ale to nie ten temat. Teraz mam inne pytanko. Wczoraj szukając nie wiadomo czego w swoim bagazniku zauważyłem jakies dwa kabelki z wtyczka nie podłączane nigdzie. Czerwono- niebieski cieniutkie. Oczywiście nie ma gdzie tej kostki wpiąć. Wiec poszedłem zobaczyć pod tylna kanapę i znalazłem kolejną niepodłączona kostkę. Wydaje mi się ze jedna do drugiej powinna pasować. Tylko ze ta pod kanapą ma kabelki czerwono-niebiesko-brązowy. Ale to chyba by pasowało do siebie. I tu moje pytanie z czego są te kostki i czy mogę je normalnie do siebie wpiac? Dlaczego ktos by to mógł odłączyć ? Hmm rozumie jak by sie przetarły czy cos ale to jest odłączone hmm. Dodam jeszcze że mieszkam w Niemczech i auto mam kupione w komisie pewnie od jakiegoś turasa. Poniżej dodaje zdjecia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wyglada mi to na jakies Pdc albo hak bo sa 3 kable ja ich u siebie nie mam .Braz masa czer plus a nieb plus po stac.Pewnie bylo jakies dodatkowe badziewie
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj