Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie.

Szukałem tego wątku, jednak bez sukcesów.

Czy spotkaliście się z nakładkami które mogą nadać nowego sensu slotowi na telefon stacjonarny w podłokietniku? (525d f10/11 2013 vin dx30209)

Mam brzydką plastikową zaślebkę która nie ma żadnego celu.

Słyszałem że można w tym miejscu zamontować ładowarkę indukcyjną. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witajcie.

Szukałem tego wątku, jednak bez sukcesów.

Czy spotkaliście się z nakładkami które mogą nadać nowego sensu slotowi na telefon stacjonarny w podłokietniku? (525d f10/11 2013 vin dx30209)

Mam brzydką plastikową zaślebkę która nie ma żadnego celu.

Słyszałem że można w tym miejscu zamontować ładowarkę indukcyjną. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

No to idziesz do BMW i kupujesz adapter SnapIn jaki chcesz - do swojego telefonu.

Jak chcesz ladowarke indukcyjna - to ja kupujesz i montujesz - w czym rzecz?

Opublikowano

Problem w tym że już w salonie pytałem. Nie maja. Bmw sikora.

Poradził bym sukał jakiś zamienników.

Opublikowano

Na allegro nie widzialem za wiele ale w uk na ebayu jest tego duzo. Problemem jest ze sa strasznie drogie i raczej do starszych telefonow. NIe wiem jaki masz smartfon ale wiksozsc uzywek jak i nowych adapterow snap in sa do starszych modeli z wejsciem lightning - od iphone 4 do iphone 5 lub iphone se. Wyzej musisz kupic universal snap in adapter do ktorego mozesz wlozyc od 6s po 8 ale ceny od 160£ wiec drogo.

Mialem stary iphone se ktory jest podlaczony poprzez snap in aby odtwarzac w pelni Spotify offline a moj drugi iphone jest sparowany przez bluetooth do wykonywania polaczen. Ogolnie ten adapter jest zbedny bo to samo mozna uzyskac podlaczajac pod usb. Chyba ze masz tylko jedno usb i chcesz miec wolny port oraz korzystac ze wzmocnienia sygnalu antenowego na co wlasnie pozwala ten adapter.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problem w tym że już w salonie pytałem. Nie maja. Bmw sikora.

Poradził bym sukał jakiś zamienników.

Kupiłem używany w stanie jak nowy z BMW i3....

• 2 tygodnie później...