Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie na forum więc zakładam nowy temat. Mam problem z pompowanymi boczkami w mojej E91 320d 2010 w fotelu kierowcy a mianowicie boczki pompują się inaczej za każdym razem, czasem prawidłowo, czasem nierównomiernie i za każdym razem schodzi powietrze. Czasami schodzi po chwili, innym razem wytrzyma godzinę, czasem zejdzie tylko z jednej strony i dopiero po jakimś czasie z drugiej... podobna sytuacja jest w fotelu pasażera choć mam wrażenie, że tam jednak pompują się równomiernie. Poprostu te fotele żyją własnym życiem :D Nigdy wcześniej nie grzebałem w fotelach więc kompletnie nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Być może to bardzo proste i wystarczy sprawdzić jakieś zaworki lub dysze, ale tak jak wspomniałem nie mam doświadczenia w tym temacie więc proszę o pomoc.

Dzięki,

Miłego dzionka! :D