Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano miałem przykrą niespodziankę. Mianowicie po przekręceniu pokrętła nie włączyły się światła mijania.Przekręciłem jeszcze raz i zaskoczyły. Po paru godzinach postoju, światła mijania się nie zapaliły..ani lewe ani prawe .Postojowe są, drogowe też, buczek buczy przy pozostawionym wyłączniku w pozycji włączone....

Czyżby przełącznik ? jak go zdemontować bez łamania czegokolwiek?

Dzięki za info.

Opublikowano
Dziś rano miałem przykrą niespodziankę. Mianowicie po przekręceniu pokrętła nie włączyły się światła mijania.Przekręciłem jeszcze raz i zaskoczyły. Po paru godzinach postoju, światła mijania się nie zapaliły..ani lewe ani prawe .Postojowe są, drogowe też, buczek buczy przy pozostawionym wyłączniku w pozycji włączone....

Czyżby przełącznik ? jak go zdemontować bez łamania czegokolwiek?

Dzięki za info.

I wszystko jasne..Przełacznik daje się zdemontować bezproblemowo...ale to nie to..

Wina leży po stronie przekaźnika..zdjąłem obudowę..po pchnięciu dźwigni światła się odnalazły...Oczyściłem styki, na razie działa...ale trzeba kupić drugi.