Skocz do zawartości

Pomocy brak kodu do radia becker!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem posiadam bmw 730 91 r mam radio becker bavaria c bussines BE0774 niemam pojecia jaki kod bo autko sprowadzone pomocy bo niemam co słuchac :( jak ktos by miał kod prosze przesłac na e maila [email protected] a mam jeszcze prosbe zeby jak ktos moze mi wytłumaczył jak sie te kody wpisuje bo niedokładnie wiem jak ze jak sie chce 7 to trzeba siedem razy 1 a jak 8 to osiem tak czy nie prosze o pomoc???
Opublikowano
Poszukaj w sieci są dekodery ten numer co podałeś to za krótki troche.Musisz podać w dekoderze cały pełny numer.
Opublikowano
  • Autor
znalazlem ten kod BE o774 A 7644832 a i jeszcze prośba zebyscie mi wytłumaczyli jak te kody sie wpisuje z gory dziekuje i pozdrawiam
Opublikowano
Kod wpisujesz poprostu przez naciśnięce właściwego klawisz: 1 to 1, 2 to 2, itd. Jak wpiszesz 4 właściwe cyfry radio po chwili samo sie odblokuje - nie trzeba niczym potwierdzać. Jeśli 3 razy byś się pomylil należy poczekać jakieś 15-20 minut żeby znowu można było wpisać kod.

http://a.imageshack.us/img541/7055/repsolp186x50.jpg

Pełna oferta olejów REPSOL dla motoryzacji

tel.: 888 233 740

Opublikowano
  • Autor
dzieki z a podpowiedz jak wpisac ten kod tylko jeszcze prosba zeby ktos kod znalazl bo numer seryjny mam tylko kodu brak z gory dziekuje i pozdrawiam