Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Cały czas jeżdżę na światłach automatycznych i gdy była okazja, korzystałem z asystenta światła drogowego. Nagle asystent przestał się włączać. Po pchnięciu manetki kierunkowskazów do przodu, kompletnie nic się nie dzieje. Jedynie na ustawieniu ręcznym świateł, pchnięcie w przód włącza drogowe. Na początku pomyślałem, że to wina przełącznika świateł, bo już raz go kleiłem - pisałem nawet w tej sprawie posta ze 2 lata temu. Po rozłożeniu przełącznika okazał się być ok. Podłączyłem ISTĘ i wykonałem testy zarówno przełącznika świateł jak i manetki. Wszystko działa dobrze. Chciałem również wykonać test asystenta, ale każe go włączyć, a ja nie mogę. Żadnych błędów nie ma, w opcjach samochodu "high beam assistant" jest włączony. Czy ktoś wie, gdzie bym mógł jeszcze poszukać? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc i życzę zdrowia w tych trudnych czasach ;)