Skocz do zawartości

Bmw e39 2003 po wizycie nie myjni nie działa radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przepraszam, że od razu z problemem ale nie mam już sił, po wizycie na myjni przestało mi grać rado najpierw było słychać szum po zgaszeniu i ponownym odpaleniu auta zero reakcji dodam że radio jakie posiadam to 16.9 z navi, komputer działa wszystko pokazuje a radio zero reakcji na przyciski fm czy inne tego typu a kontrolka sygnalizująca włączone radio się świeci sprawdziłem wszystkie bezpieczniki są ok wyczyściłem wszystkie kostki, sprawdziłem nawet bezpiecznik w tunerze, odłączałem ako na noc i nic proszę o pomoc, szukałem na google czy w wyszukiwarce na forum niestety nie znalazłem konkretnej odpowiedzi bmw e39 2003 r lift sedan, jeżeli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie zalało Ci lewej strony w bagażniku?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Niestety wygląda na to, że tak ale wszystko wysuszone co do jednego kabelka, ale woda do wnętrza tunera się nie dostała sprawdzałem, a bezpiecznik cały wygląda na to jak by problem właśnie tkwił w nim dodam że po tej wizycie na myjni nie pokazywało kierunków na desce i komputer nie działa po wysuszeniu kostek to wróciło a radio zero reakcji, walnięty tuner ? czy coś innego poszło ?