Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, czy ktoś przerabiał z was naprawe tylnego mostu, z jakimi kosztami się trzeba liczyć. Co trzeba wymienic?
Opublikowano

Ja przerabiałem. Próbowałem kiedyś w zimie pobawić się na drodze. Przywaliłem kołem w krawężnik, aż felgę wygiąłem. Jeździłem tak rok, aż samochód zaczął poszarpywać w czasie jazdy. Pękł kosz z satelitami i tak jeździłem nieświadomy postępującej destrukcji. Naprawa 2500, tylko że u mnie rozpadł się kosz z satelitami. Tu naprawiałem

Mariusz Drypa Jagatowo ul. Kolonia 37 83-010 Straszyn. www.mariuszdrypa.pl. Powiem tak, jestem zadowolony, bo jak wysłał do mnie zdjęcie ze środka mostu to się załamałem. Najgorsze że ciężko dostać jest mój most 4.44 3.0 si.

Opublikowano
u mnie jedynie jest dość głośno tak wiec mysle ze jakies łożyska się posypały
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jerzy.h69 A jak długo czekałeś na diagnozę, naprawę?

U mnie sytuacja była taka, że od 4 miesięcy co jakiś czas strzelało z tyłu. Sytuacja strzelania była tylko jak jechałem z kimś czyli pod obciążeniem. Dwa dni temu zaczął szarpać w granicach ok 50 - 70 km/h. Tylko w tym przedziale. Dzisiaj podjechałem do sklepu a, że przed nim jest plac szutru na którym nie idzie się oprzeć pokusie :8) dałem ognia na pełnym skręcie co by widowiskowo było i.... widowiskowo jak nie je..ło, wielki zgrzyt metalu! Potoczyłem się trochę i stanąłem. Pod nosem te wszystkie na K... itd. Pomału ruszyłem i jechałem do przodu ale tylko na wprost. Na zakręcie nie mogłem dodawać gazu bo nie chciał jechać. Szukałem mojego dyfra właśnie tego 4.44 i nie ma. Zostaje tylko regeneracja bo śmiem twierdzić, że też satelity poszły chodzić.....