Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktos dysponuje zdjeciami, ew. moze opisac jak montowany jest fabrycznie tylny zderzak? moj problem polega na tym ze kupilem auto z hakiem, hak polecial w kąt ale zderzaka nie bylo juz do czego przykrecic bo hak byl jednoczesnie jego mocowaniem, musialem robic "chwilowo" jakies mocowania z blachy. nie wiem czy powinny byc w budzie jakies mocowania do zderzaka ktorych sie pozbyto montujac hak czy sa elementy ktorych po prostu nie posiadam i mozna je normalnie dostac na szrocie i zamontowac? jezeli tak to jaki to moze byc koszt?
Opublikowano
A może zrób tak, weź tamten hak i odetnij od niego te kawałki kóre były zamocowane do karoseri, a do nich zderzak i tak to poskładaj. Albo jeszcze inaczej, zostaw tą część haka która schowana była pod zderzakiem a całą reszte odetnij czyli kule z tym prętam oraz gniazdko elektryczne. W drugim przypadku będzie z tego jeszcze dodatkowe wzmocnienie tyłu. Chyba że nie chcesz niszczyć tego haka to moje rozwiązania odpadają.

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg

Opublikowano
no dokladnie, wolalbym haka nie niszczyc bo mija sie to z celem zupelnie, tym bardziej jesli mozna zalozyc seryjne mocowanie :)
Opublikowano
o! wielkie dzieki za pomoc bede sie rozgladac :) a ten element jest taki sam jak w szerokiej lampie? bo pytalbym ludzi co e30 na allegro sprzedaja na czesci tylko nie wiem czy musi byc rocznik przed 87 czy nie koniecznie :?: