Skocz do zawartości

Automatyczne domykanie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisze wam moja sytuacje z szybami i czekam na komentarze czy tak powinno być ewentualnie co może być nie tak :)

- przytrzymując od strony kierowcy przycisk mocno w dół szyby się automatycznie otwierają każda sztuka 4x, to samo z zamknięciem ich , natomiast od strony pasażera oraz obydwie szyby z tyłu podczas trzymania dłużej przycisku szyby się automatycznie otwierają, ale jak zrobię to samo z zamknięciem żadna z nich automatycznie się nie zamyka tylko mogę ją ręcznie zamknąć czy wiecie co może być nie tak? Bo nie wierzę w to że tak w x3 jest?

Opublikowano
  • Autor
mała poprawka od kierowcy nie moge szyby też zamknąć automatycznie ale już otworzyć mogę
Opublikowano
Spróbuj zamknąć szybe i przytrzymaj na zamknięcie przycisk kilka sekund powinno pomóc jak cos nie pokodowane
Opublikowano
  • Autor
Spróbuj zamknąć szybe i przytrzymaj na zamknięcie przycisk kilka sekund powinno pomóc jak cos nie pokodowane

Zamknąć wszystkie szyby i z kluczyka spróbować przytrzymując zamkniecie przez parę sekund ??

Opublikowano
Nie z kluczyka tylko jak będziesz w środku auta otwórz szybę np kierowcy i zamknij trzmając przycisk na zamknięcie kilka sekund po zamknięciu szyby