Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem nic na forum podobnego, doszedłem do tego z pomocą forumowicza malysz1976 (dzięki!). Mianowicie dużo osób mówiło, powielało plotkę że iphony są niekompatybilne z mulfem, ze szkoda regenerować bo to nie chodzi tak jak ma chodzić z iphonem, ze jest z nimi spory problem, jeżeli się już jakimś cudem z nim połącze to NAPEWNO nie będę miał książki kontaktów w idrive. Nic podobnego. Zaryzykowałem regeneracje mulfa w moim wozidle, po zamontowaniu sprawnego mulfa połączyłem się (iPhone8) momentalnie. Ale około dwóch miesięcy nie mogłem parować kontaktów z telefonu na idrive. Kumpel androidem podłączył się to za kilka sekund były kontakty. Zacząłem grzebać mocniej w telefonie i udało mi się aktywować synchronizacje kontaktów. Po kolei:

Włączamy Bluetooth w ustawieniach i przy mulfie klikamy "I" zaznaczone czarnym kółeczkiem

image3png_qawerwq.png

Jeżeli nie mamy książki telefonicznej w idrive prawdopodobnie po kliknięciu w "I" tak to będzie wyglądało

image2png_qawersr.png

Zaznaczamy wszystko co tylko jest w tej opcji synchronizacji kontaktów

image1png_qawersn.png

Tadam, jak widzicie jest to również możliwe na iOS :D

image0jpe_qawersw.jpg

Mam nadzieje ze pomogłem niektórym osobom. Sam siedzę na iOS chyba od 2014 roku a zajęło mi to dwa miesiące zanim udało mi się parować kontakty, szukałem w ustawieniach kontaktów, udostepniania albo próbowałem coś znaleźć w idrive. Jak widać nadaremno. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW i telefonów z jabłuszkiem :D