Skocz do zawartości

Szyberdach, ręczny i fotel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Heh sprzatałem auto wczoraj i chyba cos nakombinowałem ...po pierwsze przesunełem fotel pasażera maksymalnie do przodu i do góry (elektryczny) i nie chce wrócic tzn zadne przyciski nie działaja!!! fotel kierowcy działa, druga sprawa to podniosłem reczny do gory zeby wyczyscic meszek i po opuszczeniu nie przestaje sie palic lampka hamulca i mi buczy po ruszaniu:( i trzecia sprawa szyber ,zasunełem zasłone i juz nie chce sie cofnąć a szyber nie reaguje na przyciski ,co gorsza recznie tez nie moge go otworzyc....jest możliwe zeby te 3 rzeczy byly z soba powiazane???
Opublikowano
Mogą być powiązane np. przez bezpiecznik, ale zakładam, ze to sprawdziłeś od razu...

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
  • Autor
Sprawdziłbym od razu jakbym wiedział który jest za to odpowiedzialny:( pisałem juz prośbe o wykaz bezpieczników, ale nikt mi nie moze pomoc:/
Opublikowano
Nie rozumiem... Nie wiesz, gdzie znajduje sie skrzynka z bezpiecznikami w E39? Zdejmujesz pokrywe i sprawdzasz każdy po kolei, wszystkie powinny być opisane od czego są...

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
  • Autor
Heh no właśnie nie sa opisane ,ale dzisiaj zadzwoniłem do serwisu i mi powiedzieli który bezpiecznik jest od fotela ,był przepalony co dziwne, po wymianie również szyberdach zaczął działac....jakby ktos mial wykaz bezpieczników lub zrobił zdjęcie ,bylbym wdzieczny , nie chce zasmiecac forum:/