Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanko jakie glosniki mozna zamontowac w e32 z 91r zeby fajnie gralo i jakie radyjko byscie polecali ja mam kenwooda kdc 4031y on ma niby 4x 50W nastepne pytanko brzmi nastepujaco mam telefon w samochodzie ogrinalny do tego modelu firmy nokia i jak moge go rozkodowac znacie kogos kto to robi??? i ostatnie pytanie co myslicie na ten temat http://www.allegro.pl/show_item.php?item=126795190 podobni nie da rady podpiac domykanie szyb i szyberdachu ale da rade z przycisku otwierac bagaznik ze sie sam unosi wie ktos w jaki sposob to zrobic bo mi facet pow ze da rade ale on nie wie jak:/

pozdrawiam

Opublikowano
jesli chodzi o ten sterownik to u mnie wszystko ladnie chula domykanie szyb bez problemu .tylko mam troszke innaczej wygladajacy pilot.jesli masz komforta na szyby i szyber to bez problemu .co do otwierania bagaznika mysle ze tez nie bedzie problemu.pilot ma funkcjie wywolywania syreny do odszukania auta lub odstraszenia wiec ten kanala mozna wykozystac do bagaznika i poklopocie .pozdrawiam