Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar zakupic taki alarm do mojego autka, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Czy ktoś ma moze taki alarm (lub podobny) jak sie to sprawuje? I czy warto?

bede wdzięczny za jakiekolwiek informację.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
alarmik spoko tylko na zasiek to nielicz maks 600m w terenie otwartym w terenie zamknietym to zalezy a trzeba szanowac tego lcd bo lubia pekac wyswietlacze jak upadnie bo drugi to typowy pilot z 5 przyciskami a ogólnie to alarm ma wsio na kiju jak to sie mowi po wibracje ,podswietlenie po budzik no i odpalenie samochodu
Opublikowano (edytowane)
jesli sam bedziesz go montowal to przygotuj sie na pare dni roboty, jesli bedziesz chcial zeby ci go ktos zamontowal to troche cie skasuje. osobiscie polecam wszystkie alarmy firmy Exus, sam takie montuje. Edytowane przez flash
Opublikowano
a moze znacie kogos kto dorobil by mi grot do scyzoryka mam material chodzi o duplikat kluczyka do e32:)?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
miałem podobny alarm tylko innej firmy w poprzednim samochodzie bardzo fajnie działa i wiesz co się dzieje z twoim autkiem, najdalej jak dostałem sygnał ze alarm działa w samochodzie to było ok 600 m w terenie zabudowanym
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupilem tan alarm i 10 jade na montaż, mam nadzieje że jak zaczną mi grzebac w elektryce to uda mi sie uruchomic auto po zamontowaniu tego cuda :D

pozdrawiam :cool2: