Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytań. Mam w moim E90 LCI 2009r oryginalne radio bmw professional bez navi. Posiadam oryginalne suby w podłodze. Planuję zmienić radio na JVC lub PIONEER 1DIN. Pomijam aspekty wizualne, zależy mi na dobrym graniu i wejściu USB (wiem że można dołożyć USB professionala ale moim zdaniem słabo gra to radio). Planuję zakupić ten zestaw https://allegro.pl/oferta/ramka-radiowa-zlacze-iso-bmw-1-3-e81-e87-e90-e91-7709666186 a potem radyjko, a teraz moje pytanka:

1. Czy suby będą bez problemu działać?

2. Czy mogę jakoś podłączyć sterowanie z kierownicy, potrzebna dodatkowa przejściówka?

3. Nie mam czujników parkowania ale czy dźwięki rezerwy i nie zapiętych pasów da się ogarnąć? Bo słyszałem że są problemy po wymianie na inne radio.

4. Co z gniazdem JACK w podłokietniku, będzie działać czy raczej nie?

Dziękuję za każdą odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyglada to tragicznie i będzie grało niewiele lepiej. Jak już to kup suby + w drzwi Logic7 do tego wygłuszenie drzwi i dystans z MDF. Zamiast radia kup wzmacniacz który podłączasz pod ori radio koszt jakieś 400/500zl wszystkie funkcje będą działać + będzie to grało i estetycznie wyglądało.

Z biegiem czasu uzupełnisz resztę systemu tył + wysokotonowe

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk