Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dosyć nietypowe pytanie - gdzie jest zlokalizowany zestaw kluczy wraz z nakładką zabezpieczającą do wymiany kół? Przeszukałem cały bagażnik niestety bezskutecznie. Jedyne co zlokalizowałem to po prawej stronie bocznej ścianki pod zaślepką bezpieczniki, pod podłogą był akumulator. Niestety manual użytkownika nic o tym nie mówi. Posiadam g20 330i, liczyłem że po zmianie z e92 zlokalizowanie nakładki będzie tak samo łatwe :oops:

Będę wdzięczny za odpowiedź

Opublikowano
Witam,

Mam dosyć nietypowe pytanie - gdzie jest zlokalizowany zestaw kluczy wraz z nakładką zabezpieczającą do wymiany kół? Przeszukałem cały bagażnik niestety bezskutecznie. Jedyne co zlokalizowałem to po prawej stronie bocznej ścianki pod zaślepką bezpieczniki, pod podłogą był akumulator. Niestety manual użytkownika nic o tym nie mówi. Posiadam g20 330i, liczyłem że po zmianie z e92 zlokalizowanie nakładki będzie tak samo łatwe :oops:

Będę wdzięczny za odpowiedź

Z lewej strony w bagażniku trzeba podnieść plastikowa obudowę ,tam znajdziesz nakładkę ,śrubokręt i wkręt do holowania .

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Dzięki za informacje, znalazłem tą niewidoczną klapkę - koła zmienione w ostatniej chwili akurat zaczął padać śnieg z deszczem :)