Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem Tu nowy od kilku dni jestem prawie szczęśliwym posiadaczem bmw e39 250i.

Po pierwszym dniu użytkowania bmk wybuchł mi miech z nivo ale ze ciemny w tym. Temacie to pojechałem do znajomego który troszkę w tym. Siedź zdjagnozowalismy dziurawa lewa poduszkę nivo

Wymieniloamy ja na używana wszystko super. Aż do momentu włączenia kompresora 2 stronę rozerwalo obstawiam że podczas jazdy bez powietrza została. Przetarta.... Wymienilismy 2 spoko ale teraz kompresor popuje tak że mam wrażenie że te poduchy rozerwie. Miejsca między kołem a nadkolem jest jakieś 10 13 cm wyjolem przekaźnik z kompresorka. W czym może być problem czujniki?

Opublikowano
Musi ktoś podłączyć ci pod kompa auto i ustawić ciśnienie albo wysokość na jaką mają poduszki podnosić. Już teraz nie pamiętam jak to dokładnie było ale jedz do kogoś kto się zna i ci to ustawi :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdecydowanie j.w. i popraw tytuł oraz profil - 520i a nie 250i :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

zawieszeniapneumatyczne.com

Pytanie jest czy podniosłą się do normalnego poziomu czy podnosi ją wyżej niż zwykle?

jeśli podnosi do normalnego poziomu i kompresor się wyłącza to wszystko jest ok.

Jeśli podnosi zdecydowanie wyżej i kompresor cały czas chodzi to coś nie gra z poziomakami. przekaźnik kompresora koniecznie do zmiany.