Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc wszystkim, na poczatku zazancze ze to moj pierwszy post, tak jak i moje pierwsze bmw wiec chcialbym zaczerpnac pomocy. Otoz kupilem bmw e90 2010, auto fizycznie nie jest jeszcze u mnie ale trapi mnie kilka spraw, bo sam osobiscie przy zakupie go nie ogladalem. Przejde do sedna - w samochodzie jest duzy ekran, razem z kamera cofania oraz z radiem gdzie pokazuje sie Android. Wydaje mi sie, ze jest to wsadzone radio z androidem. Moje pytanie jest takie - czy to radio dziala na zasadzie takiej, ze dziala normalny fabryczny idrive i android jest jedynie dodatkiem, czy jezeli mam androida to tylko w tym moge operowac. Druga sprawa jest taka, ze zamontowane jest tam jakies oswietlenie przy drzwiach - niby ambiente. Czy bylo w tym aucie montowane fabrycznie czy jest to kolejny dodatek kogos? Z gory dziekuje za odpowiedz, jesli mi sie uda dodam kilka zdjec pogladowych jak wyglada to radio.
Opublikowano

Tu masz filmik na yt co i jak facet montował wiec możesz sobie zerknąć jak to wyglada.

Działa to hybrydowo radio i cała reszta zostaje cały myk tkwi w wyswietlaczu.

Oryginalnie e90 nie posiada oświetlenia ambient.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Wyłączyć się nie da musiałbyś to odłączyć i wstawić ori wyświetlacz. Ogólnie daje rade fajnie działa tylko wiadomo jak to jest z chińskimi urządzeniami na androidzie zależy jeszcze jak trafisz. Ogólnie do póki będzie wszystko ok to będziesz zadowolony.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk