Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z moim e90 lci . Samochód się wyłączył i wyskoczyły błędy dsc dbc abs flat tyre ftm system failure , odcięło samochód nie chciał się uruchomić ale przepchnolem go kawałek i zagadał z rozrusznika. dojechałem do domu poszukałem wiadomości na forum pojezdzilem jeszcze wieczorem, znowu wyskoczyły błędy odcięło samochód, udało mi się go uruchomić podlozylem podkładki pod czujniki na tylnym kołach ale jest to samo, tym razem nie chce się uruchomić . forumowicze macie jakiś pomysł ? Czy to może być moduł komfortu ? Albo porostu czujnik któryś, czekam na elektryka który podłączy się pod komputer.
Opublikowano

Moduł komfortu nie ma z tym nic wspólnego. Sterownik dsc jest na pompie hamulcowej. Czy gdy wyskoczy błąd jesteś w stanie skomunikować się z tym sterownikiem ? Odpowiada on za systemy bezpieczeństwa w pojeździe

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk