Skocz do zawartości

Jak zamontować elektryczne domykanie bagażnika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy ktoś z Was montował elektryczne domykanie bagażnika w e32 lub innej wersji do zwykłej instalacji elektrycznej? Różnią sie, tak mi się wydaje, kostką. Może ktoś z Was posiada schemat takiej instalacji w wersji z elektrycznym domykaniem bagażnika i bez? Jak tak to proszę o wysłanie lub umieszczenie ich na forum. Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
koszt będę znał jak zamontuje:) za sam mechanizm zapłaciłem z przesyłką 163pln. Myślę, że będzie potrzebna jeszcze kostka do połączenia. koszt zamontowania 0pln, bo zrobię to sam lub ojcem elektronikiem:)

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
ta prawdopodobnie byla zintegrowana z jakas grubsza wiazka, ale na pewno da sie ja dolozyc. jak juz sie z tym uporasz, to napisz czy byly jakies trudnosci :)

pozdrawiam

luther

Opublikowano
jasne, napewno napiszę. może nawet zrobię opis ze zdjęciami co i jak, aby było dla potomnych:)

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
jasne, napewno napiszę. może nawet zrobię opis ze zdjęciami co i jak, aby było dla potomnych:)
hmmm... :think:

w takim razie czekamy na opis z fotkami... :cool2: :cool2:

byc moze i ja bym sobie cos takiego założył... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo