Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Musze wymienic przedni zderzak i lewa lampe w moim e81 po małym wypadku, ubezpieczyciel stwierdził, ze nie opłaca się naprawiać :roll:

Nie wiem jednak jak wygląda kompatybilność z innymi częściami? Musze szukać dokładnie z tego samego modelu czy z innych też będą pasować? Chodzi mi konkretnie o ewentualne zderzaki z E82, E87 czy M1

Ja mam taki

https://s31.wheelsage.org/format/picture/picture-gallery-full/bmw/1_series_e81-e88/autowp.ru_bmw_120d_3-door_uk-spec_2.jpg

I czy będzie problem z podłączeniem normalnych lamp? Czy muszę szukać tych z ringami?

Dzięki za pomoc i pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lampy najłatwiej jak kupisz identyczne. Wtedy będzie tylko podłączenie. Jak kupisz zwykłe, to trzeba będzie kodować pod nie. Poza tym będzie problem z wyłącznikiem światła, bo regulacja w nich jest manualna. Zderzak to już wizualnie. Jak chcesz taki sam to takiego szukaj. Jak z zewnątrz będzie identyczny to reszta podejdzie.