Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , od jakiegos cZasu nie nagrzewa mi sie prawa strona samochodu przy wlaczeniu nawiewu nie wazne gdzie czy to na nogi czy na szybe z prawej leci tylko zimny a z lewej wedlug ustawienia , moze mial ktos podobny problem? Pozdrawiam
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, od dzisiaj mam podobny problem.

Klimatyzacja manualna, NIE ma podzialu na strefy, ostatnio wymienialem filtry powietrza i kabinowy.

Prawa strona (2 nawiewy) grzeja, ale jest spora roznica temperatur. Lewa strona (2 nawiewy) dziala bez zarzutów..

Co to moze byc?

Dziękuję za pomoc :)

Opublikowano
Na innym forum ktos mi powiedzial ze cos pod jakis silniczek co steruje klapkami moglo sie dostac ale jak narazie nie mialem chwili zeby gdzies tam zagladnac
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Hej, od dzisiaj mam podobny problem.

Klimatyzacja manualna, NIE ma podzialu na strefy, ostatnio wymienialem filtry powietrza i kabinowy.

Prawa strona (2 nawiewy) grzeja, ale jest spora roznica temperatur. Lewa strona (2 nawiewy) dziala bez zarzutów..

Co to moze byc?

Dziękuję za pomoc :)

Kolego rozwiązałeś ten problem. ?

Opublikowano

Tak, nagrzewnica do wymiany :)

Ale teraz mam inny. Raz po raz słyszę huk dobiegający z okolic lewego koła - strona kierowcy. Nie mam pojęcia co to jest :/

Opublikowano
Tak, nagrzewnica do wymiany :)

Ale teraz mam inny. Raz po raz słyszę huk dobiegający z okolic lewego koła - strona kierowcy. Nie mam pojęcia co to jest :/

No jak nie urok to sraczka jak to mówią, zobacze u siebie co z ta nagrzewnica jutro moze ją zlokalizuje