Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nowy MBUX to super sprawa, będziesz zadowolony ;)

mówię z doświadczenia...

A nowy MBUX ma już AppleCarPlay i Android Auto bezprzewodowo ? czy nadal trzeba się szarpać z kablami ? :duh:

chyba, że nowy MBUX jest tak "wspaniały", że nie ma sensu korzystać z CarPlay czy AA... :mrgreen:

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wiem, jeszcze do tego nie doszedłem;) trochę jest tych gadżetów rożnego typu, tak jak napisałem najlepszy z nich jest ten wydech AMG :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Life's too short to drive boring cars!
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
nowy MBUX to super sprawa, będziesz zadowolony ;)

mówię z doświadczenia...

A nowy MBUX ma już AppleCarPlay i Android Auto bezprzewodowo ? czy nadal trzeba się szarpać z kablami ? :duh:

chyba, że nowy MBUX jest tak "wspaniały", że nie ma sensu korzystać z CarPlay czy AA... :mrgreen:

Zdaje się ze CarPlay po kablu, ale nie zgłębiałam dokładniej. Na pewno jakość dźwięku ze Spotify po kablu lepsza zauważalnie niż na BT. BTW Burmester daje radę;)

Zrobiłem 5k km narazie, ogólnie jestem bardzo zadowolony, jak dla mnie idealny daily car i fajna dywersyfikacja garażu:) W trasie komfortowo na zamkniętych klapach nawet przy predkosci 200+, co w przypadku Cayenne’a np jest abstrakcją bo huk powietrza rozsadza łeb. Dynamika patrząc na czasy w zasadzie porównywalna do 540i G30, z której się przesiadałem choć ze względu chyba na te dodatkowe 250Nm z ÈQ boosta wrażenia lepsze, bo bardziej kopie pomimo za auto cięższe. Stylistykę ciężko porównać bo rzecz gustu, mi się podoba z każdej strony i w środku tez. Zobaczę kiedy mi się znudzi, to będzie pewna próba czasu dla stylistyki, g30 mi się opatrzyła po 2 latach tutaj wzialem leasing na nieco dłużej, zobaczymy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Life's too short to drive boring cars!