Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupilem e-36 320i.Zalozylem do niej gaz Prins. Mam fakture i homologacje na ten gaz. Instalacje mialem swoja. Czy potrzebne sa jeszcze jakies dokumenty aby nie bylo problemow przy rejestracji??? Jesli tak to jakie??? Prosze pomozcie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Myślę, że bez "znajomości" i "kontaktów" się nie obejdzie :( Montować LPG mogą tylko uprawnione zakłady. Jeżeli nie masz uprawnień, to masz problem. Chodzi nie tylko o poprawność instalacji, ale również odpowiedzialność za to.

I tak musisz jechać na przegląd z ta instalacją. Myślę, że jak tam uda Ci się "załatwić" sprawę, to dalej będzie już z górki. Z kwitkiem z przegladu jedziesz do wydziału komunikacji.

Kai
Opublikowano
Na allegro ogłasza się gościu z B-Białej,"legalizacja" kosztuje 199 zeta
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena dość dobra, ale wysoka. Montaż instalacji kosztuje około 500zł w warsztacie. Zawsze to 301zł taniej (zamontować samemu i jechać do legalizacji). Tylko ciekawi mnie to, że gościu bierze na siebie odpowiedzialność za czyjąś pracę, cóż... jego sprawa.
Kai