Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moje bmw od 3 tys obrotów traci moc i lekko szarpie ale po chwili jak odejmę gaz i znowu wcisnę do deski jest dobrze i tak co jakiś czas powraca to szarpanie i utrata mocy. Ma ktoś jakieś sugestie co może za tym stać,bede wdzięczny za jakieś podpowiedzi.
Opublikowano
Witam. Mam problem z bmw e61 3.0 D automat. Po pierwszym zapaleniu, lub po zatrzymaniu się na światłach traci moc, dopiero po zjechaniu i ponowne odpalenie daje skutek moc wraca. W ostatnim czasie wymienione przepływomierz. Wiecie co robić pomóżcie.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może warto wykonać konkretną diagnostykę i znaleźć przyczynę a nie wymieniać w ciemno? :roll: jakiej firmy kupiłeś przepływomierz? Skasowałeś jego adaptacje po wymianie?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Kupiłem przepływomierz firmy Bosch i zrobiłem adaptacje. Nowe turbo, nowy nastawnik turbiny.. I dalej nic zostało jedynie nowy sterownik silnika, i powrót do oryginalnej mapy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na podstawie czego to wymieniasz? Trzeba przejechać się z komputerem i stwierdzić gdzie jest problem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Wystarczy ze jeden czujnik bedzie pokazywał pogode u ruskich i bedą obcięcia mocy. Diagnostyka komputerowa prawde Ci powie ( a raczej kumaty gość który zinterpretuje wskazania).

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu