Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W plikach na chomiku wyskakuje mi bład podczas łączenia.

Inny program poradził sobie z tym :)

błąd był podczas rozpakowywania?

działają w 100%?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Działają.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedź, wersję west. Wystarczy to wrzucić na pendrive czy potrzebne są jakieś kody?

Zawsze kody trzeba

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, pytanie mam bo już zapomniałem jak to się robiło. Pobieram te pliki z chomika, rozpakowuję je na pena każdy osobno (tak że wszystkie pliki są razem)? Czy kopiuję na pena i rozpakowuję na pendrive ? Zapomniałem już jak to było, żeby nie narobić sobie kłopotów, a i innym się przypomni. Pierwszy jakiś mały folder to FSC też go biorę niby ma 0Kb. O kodzie wiem że trzeba, może ktoś coś ma po taniości? Dzięki i pozdrawiam. Aha i jeszcze czy te mapy to będą działać bo klucz ostatnio brałem na Next Premium FSC i wszystko chodziło. Teraz patrzyłem i już zgłupiałem. Mam professional 2015r. F25 i z Vin Road Map EUROPE

WEST Next 2020-1.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki za mapy i poradnik, faktycznie, jak na macbooku przygotowuje się pendrive to mac tworzy jakieś dziwne ukryte pliki które są widoczne po podłączeniu do windowsa

przez te pliki moja f31 nie widziała w ogóle pendrive z aktualizacją, co ciekawe pendrive z muzyką przygotowany na macu działa bez problemu... najlepiej jest rozpakować plik z nawigacją sformatować i wgrać wszystko na windzie

jakby coś mogę pomóc ogarnąć fsc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam Panowie, mam pytanie wersja mapy u mnie się zgadza NEXT tylko męczy mnie jedno pytanie, wszędzie jest w instrukcjach i na filmikach że mapę aktualizujemy poprzez usb w schowku a dzisiaj zauważyłem że w schowku nie mam usb tulko w schowku w podłokietniku, czy aktualizacje można zrobić poprzez to wejcie usb? Czy ktoś próbował? Pierwsza próba mi sie nie powiodła bo pen był sformatowany nie w FAT32 a po drugie nie rozpakowałem dobrze bo wrzuciłem folder root. Będę niedługo się tym zajmował a narazie czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam Panowie, mam pytanie wersja mapy u mnie się zgadza NEXT tylko męczy mnie jedno pytanie, wszędzie jest w instrukcjach i na filmikach że mapę aktualizujemy poprzez usb w schowku a dzisiaj zauważyłem że w schowku nie mam usb tulko w schowku w podłokietniku, czy aktualizacje można zrobić poprzez to wejcie usb? Czy ktoś próbował? Pierwsza próba mi sie nie powiodła bo pen był sformatowany nie w FAT32 a po drugie nie rozpakowałem dobrze bo wrzuciłem folder root. Będę niedługo się tym zajmował a narazie czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

w NBT czyli mapy NEXT aktualizujemy w podłokietniku.

Opublikowano
Cześć. Mam mogę 2019 - 2 - ściągnąłem move 2020 - 1 z linku na 1 stronie i jak chciałem aktualizować to stwierdził że na pemdrive nie znajdują się nowsze mapy niż mam... To tandaedowu komunikat czy po prostu ta mapa to z nazwy 2020?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Aktualizuj i nie zwracaj uwagi na ten komunikat.
Opublikowano

w NBT czyli mapy NEXT aktualizujemy w podłokietniku.

Dzięki za odpowiedź. Jak uda mi się zaktualizować to napiszę.

Opublikowano
Witam, mapa zainstalowała się pomyślnie w ciągu 40 min ale teraz jest potrzebny jakiś kod do mapy? Skąd mogę go wziąć w plikach nic nie było.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie ma ktoś może linka do Road map Europe move 2020?

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232

Witam, mapa zainstalowała się pomyślnie w ciągu 40 min ale teraz jest potrzebny jakiś kod do mapy? Skąd mogę go wziąć w plikach nic nie było.

Potrzebujesz kod FSC. Generuje się go do auta. Najdroższa opcja kupić w ASO. Samemu wygenerować nie jest już tak łatwo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zadziałają te mapy z E90 z wyświetlaczem CCC oraz nawigacją BMW navigation professional dvd?

Ty potrzebujesz map Professional, Polska jest na DVD3. Bmw już ich nie aktualizuje. Ostatnia wersja to 2019. Żadne mapy w BMW nie są wymienne. Wszystkie mapy są pod tym linkiem. Wybierasz tę którą potrzebujesz.

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232&p=2636979#p2636979