Skocz do zawartości

330D Korek zbiornika wyrównawczego chłodnicy diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszukałem dzisiaj chyba cały internet i zdębiałem.

Chcę wymienić korek w chłodnicy w moim dieslu i nie mogę znaleźć korka oryginalnego - firmy Behr.

Czytałem tu na forum, że mam się wystrzegać zamienników i używek. Oryginału nie znalazłem, a używkę jedną na cały Internet.

Do benzyniaków korki Behra są (2,0 bara) nie problem je dostać, a do diesla (1,4 bara) nie ma nic.

Poradźcie coś..

Opublikowano
Przeszukałem dzisiaj chyba cały internet i zdębiałem.

Chcę wymienić korek w chłodnicy w moim dieslu i nie mogę znaleźć korka oryginalnego - firmy Behr.

Czytałem tu na forum, że mam się wystrzegać zamienników i używek. Oryginału nie znalazłem, a używkę jedną na cały Internet.

Do benzyniaków korki Behra są (2,0 bara) nie problem je dostać, a do diesla (1,4 bara) nie ma nic.

Poradźcie coś..

yyy.... a co to znaczy "oryginału nie znalazłem" ?

Opublikowano
Oryginalny korek kosztuje coś około 100pln w aso bmw może nawet mniej nie pamiętam dokladnie :cool2:

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na czescidobmw 85,-

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.