Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z brakiem dźwięku z czujników parkowania. Wszystkie czujniki są sprawne ( sprawdzałem z INPA, i dobrze pokazują odległość), moduł także nie jest zalany. Proszę o pomoc :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Błędów w module pdc brak? Wszystkie czujniki są oryginalne?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I czy moduł nie był przez kogoś wymieniany. Są moduły gdzie dzwięk idzie przez głośniki audio i takue gdzie idzie przez buzzer. Z tego co wiem to nikomu nie udało się zmuśić jednego żeby pracował jako drugi. Najprościej to sprawdzić np INPA czy VIN jest identyczny z twoim.
Opublikowano
Błędów w module pdc brak? Wszystkie czujniki są oryginalne?

Nie ma żadnych błędów i czujniki orginalne. Po zakupie auta działały przez pare miesięcy

Opublikowano
I czy moduł nie był przez kogoś wymieniany. Są moduły gdzie dzwięk idzie przez głośniki audio i takue gdzie idzie przez buzzer. Z tego co wiem to nikomu nie udało się zmuśić jednego żeby pracował jako drugi. Najprościej to sprawdzić np INPA czy VIN jest identyczny z twoim.

Nie był wymieniany, tak jak napisałem, przez jakiś czas po zakupie normalnie działały

Opublikowano
Witam. Mam problem z brakiem dźwięku z czujników parkowania. Wszystkie czujniki są sprawne ( sprawdzałem z INPA, i dobrze pokazują odległość), moduł także nie jest zalany. Proszę o pomoc :)

A próbowałeś INPĄ włączać dźwięk czujników z przodu i z tyłu ?