Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Mam problem z błędem aktywnego zagłówka . Jakiś czas temu podczas jazdy zapalił się błąd airbag . Po odczytaniu błędów wyszło że winny jest aktywny zagłówek. Po skasowaniu błędu problem powraca po jakimś czasie. Postanowiłem w ogóle go wykodować ale nawet to nie pomogło. Błąd wraca sam z siebie najczęściej zaraz po włożeniu pilota do stacyjki. Nawet nie zdążę go odpalić. Proszę o jakąś radę co z tym robić bo mechanik już nie ma pomysłu a mówił że robił podobne rzeczy setki razy i było ok.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czytałem już Twój temat ale niestety u mnie wszystko jest ok z wtyczkami . Zagłówek nawet po kompletym wykodowaniu dale po jakimś czasie pokazuje błąd. Miał ktoś taki przypadek czy poprostu mechanik źle to robi ?
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problem rozwiązany. Jednak szpec od bmw nie umiał poprawnie wykodować zagłówka . Byłem na usunięcie dpf u innego mechanika i zrobił to bez problemu.